COMANDA EVACUATOR IN CHISINAU

Livrarea evacuator in orice punct
+373682-06-348
Comanda de apel rapid
Va vom suna inapoi in doua minute
Comanda
Vom ajunge in 25 de minute
01
Apelati numerele indicate
02
Indicati locatia dvs.
03
Evacuator dvs. in drum
Preturi pentru evacuator in chisinau

Aveti nevoie de un evacuator de la TractareAuto? Atunci ar trebui sa acordati atentia asupra listei de preturi pentru acest tip de serviciu. Costul unui serviciu de tractare este fix, se calculeaza automat dupa plasarea unei comenzi. Totul depinde de greutatea vehiculului, de specificul problemei, de distanta pana la cel mai apropiat parc de vehicule si de complexitatea muncii efectuate.

Motociclete

din 240 MDL

Jeepuri

din 240 MDL

Automobile

din 240 MDL

Autobuze

din 240 MDL

Avantajele noastre

Iata pentru ce ar trebui sa ne alegeti

Orice defectiune a masinii in timpul conducerii este o prevestire al unor probleme mai grave. Cea mai buna optiune in acest caz este sa comandati un evacuator ieftin. Compania este pregatita sa ofere asistenta non-stop, trimitand o echipa de specialisti competenti.

Datorita experientei de multi ani a personalului nostru, un nivel ridicat de profesionalism in furnizarea de servicii adecvate de tractare a vehiculelor este asigurat . Angajatii companiei detin abilitatile necesare. TractareAuto garanteaza 100% siguranta completa a masinii in timpul incarcarii pe evacuator, in timpul deplasarii acesteia si livrararii la destinatie.

Evacuam masinile de peste 10 ani

Multi ani de experienta in evacuarea vehiculelor va permit să efectuați orice tip de munca.

Echipament tehnic perfect

Doar echipamente moderne si de inalta calitate.

Optiune de plata convenabila pentru dvs.

Plata este posibila în orice mod convenabil pentru dvs.

Escorta confortabila

Vă vom transporta mașina în orice loc.

Comanda
Comandati un apel.
sau apelati numarul
+373682-06-348

Asistenta rutiera

TractareAuto este gata sa ofere tuturor o serie de servicii suplimentare.

Unul dintre acestea este, in primul rand, montarea anvelopelor pe roti. Necesitatea unei astfel de lucrari poate aparea atat dupa dorinta, cat si in cazul unui accident. Ambele cazuri implica sosirea specialistilor la fata locului si nu invers. Avantajele vulcanizarii mobile in Chisinau sunt incontestabile si foarte apreciate de un numar mare de proprietari de masini.

In al doilea rand, aceasta este vulcanizare non-stop, care este foarte populara. Nu este atat de usor de gasit un service auto pentru a efectua aceasta operatiune. Echipa noastra este pregatita sa faca tot ce este necesar pentru aceasta, oriunde in capitala!

Harta acoperirii

Contactați-ne
Trimite un mesaj

Efectuam incarcarea, descarcarea, transportarea in Chisinau a urmatoarelor tipuri de transport: autoturisme, monovolume, vehicule amfibii, microbuze, camioane cu greutatea de pana la 10 tone.

Aveti nevoie urgenta de transportarea vehiculului dvs. in urmatoarele 20-30 de minute dupa o situatie neprevazuta pe drum? Apoi contactati-ne la numarul de telefon si spuneti-ne exact unde va aflati si ce tip de transport trebuie sa fie tractat.

Servicii evacuator in Chisinau

Evacuatorul este o parte integranta din traficul rutier al secolului XXI. Mii de autoturisme circula zilnic pe autostrazile si drumurile din Chisinau si alte orase ale tarii noastre, iar fiecare dintre soferi ar putea intr-o zi sa aiba nevoie urgenta sa apeleze la un evacuator.

Camionul special dotat cu un mecanism de ridicare este capabil sa scoata din pana vehiculele care au incalcat regulile de parcare sau au intrat intr-un accident. Apelati la un evacuator contactand serviciul nostru din Chisinau - este usor si accesibil! Lucram non-stop.

TractareAuto are o experienta dovedita in furnizarea asistentei necesare soferilor in caz de urgenta. Am reusit sa studiem in detaliu toate nuantele acestui proces, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri conditii minunate pentru o experienta deplina. Toata lumea poate utiliza serviciile noastre – si acestea sunt ieftine!

Servicii evacuator in Chisinau

Majoritatea soferilor s-au aflat intr-o situatie in care un element al masinii s-a defectat in timp ce conduceau. In astfel de cazuri, masina nu mai este capabila sa mearga inainte, iar depanarea de sine statator este pur si simplu imposibila. Noi va vom ajuta sa livrati rapid si cu atentie vehiculul dvs. la un atelier de reparatii auto pentru a remedia toate defectiunile. Nu veti fi nevoiti sa cautati un cablu si sa cereti cu umilinta cuiva sa va remorcheze - specialistii nostri vor tracta vehiculul cu un evacuator cu platforma hidraulica in Chisinau si vor executa totul dupa plan.

In cazul unei avarieri a masinii in timpul conducerii, atunci cand nu exista timp pentru evacuare, contactati adevaratii mesteri, care vor efectua actiunile necesare chiar pe loc. Angajatii nostri vor veni sa va analizeze masina cat mai repede posibil. Dupa ce vor descoperi defectiunea, acestea o vor elimina.

De asemenea, suntem pregatiti sa oferim un ofiter de sector, a carui prezenta va fi un ajutor excelent in caz de accident. Un profesionist este pregatit sa studieze cu atentie toate circumstantele unui accident rutier si sa pregateasca raportul detaliat.

Daca este necesar, transportarea unei masini sparte poate fi efectuata acoperita cu un cort. Un astfel de serviciu poate fi necesar, de exemplu, in conditii meteorologice nefavorabile, cu precipitatii abundente si vanturi furtunoase.

Transportarea de masini se efectueaza in oras si pe distante mai mari. Serviciile unui evacuator cu platforma hidraulica sunt efectuate atat pentru un autoturism obisnuit, cat si pentru vehiculele speciale mai grele, care uneori se defecteaza in timpul lucrarilor.

Despre noi


Asistenta rutiera este oferita in multe moduri, iar la TractareAuto luam in considerare toate dorintele soferilor.Evacuatoarele sunt accesibile 24 de ore pe zi in fiecare regiune a capitalei, langa autostrazile principale. Vor ajunge la dvs. cat mai repede posibil fara probleme. Efectuam chiar si cea mai dificila incarcare. Suntem gata sa scoatem clientul din orice dificultate a traficului rutier. Spatii limitate, santuri, cutie automata defectata sau blocarea rotilor - rezolvam totul.

Evacuarea vehiculelor este principala directie a activitatii noastre. In munca noastra, luam in considerare specificul circulatiei transportului din capitalei. Pentru aceasta, alegem schema logistica optima si cele mai bune traiectorii pentru activitatea noastra.

Compania TractareAuto are o gama mare de echipamente speciale. Astfel, comandarea unui evacuator la Chisinau de la noi se intentioneaza sa devina un lucru obisnuit pentru locuitorii capitalei, care sunt obisnuiti sa aiba incredere doar in specialisti calificati. Acest lucru se datoreaza faptului ca angajatii nostri competenti cunosc bine capitala si intreaga serie de masini a locuitorilor orasului.

Toti soferii TractareAuto au o vasta experienta si merg la provocare atat iarna, cat si vara, pe ploaie si zapada. Contactati numai profesionisti - nu va vom dezamagi niciodata!

Contactati-ne in orice mod convenabil pentru ca masina dvs. sa fie incarcata, transportata si livrata la locul potrivit in orice moment al zilei: dimineata, dupa-amiaza, seara sau noaptea!

Meniu de navigatie
Oras servit:Chisinau